На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

11 Февруари 08, 21:22 / Автор: Стефка Крушкова
Царево изнася фронтофиси в Лозенец и Ахтопол
Петко Арнаудов - Дарик Бургас
 Изнесени фронтофиси в Лозенец и Ахтопол ще има общинската администрация на Царево до лятото. Това включва решението на Общинския съвет за новата численост и структура на администрацията, гласувано на последната сесия. Изпълнението на тази част е възложено на кмета. Той ще трябва да пренасочи кадри от други работни места, защото за двата фронтофиса не са предвидени нови щатни бройки.

Царево ще има втори зам.кмет с ресор програми на ЕС, управление на собствеността и туризъм. Това е една от 10-те нови щатни бройки, с които се увеличава общинската администрация според гласуваната нова структура. Създават се два нови отдела – правен и по строителен контрол.

"Новите щатове и промените в структурата са резултат от процесите, които текат в общината през последните години – интензивно строителство, явен ръст в развитието на туризма и заедно с това грижа за опазване на околната среда. Не е въпрос на мода, а на крайна необходимост община като Царево да има ресорен зам.кмет и специалисти по евроинтеграция”-коментира кметът Петко Арнаудов..

Източник: dariknews.bg


 

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0629