На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

10 Април 11, 11:20 / Автор: Стефка Крушкова
Мини футболно игрище в Ахтопол и игрище за тенис в Царево през това лято
dariknews.bg

Мини футболно игрище ще изграждат в Ахтопол, съобщиха от община Царево. За създаването му ще се кандидатства за участие в инвестиционната програма „Бъди шампион". Тя предвижда изграждането на 20 мини игрища за футбол в страната. Идеята е футболната игра да се популяризира сред подрастващото поколение и да се създадат достъпни условия за масовото й практикуване.

Съвременното спортно съоръжение в Ахтопол ще бъде финансирано от Българския футболен съюз и Община Царево. БФС ще инвестира в проекта „Бъди шампион" от целева програма на UEFA под формата на финансова субсидия за всяка една от участващите общини.


Игрището ще бъде изпълнено и пуснато в експлоатация през 2011 г. Съоръжението ще се изгради върху площ от 924 кв. м на ул. „Крайморска" с размери 22 на 42 м, с изкуствена тревна настилка и осветление.


По предложение на кмета Петко Арнаудов с решение на Общинския съвет в Царево в капиталовата програма за 2011 г. е включено изграждането и на игрище за тенис на корт. Проектът ще бъде изпълнен върху терен в общинския център като част от спортния комплекс в кв. „Василико". Това ще бъде съвместна инициатива на холандския концерн за спортни съоръжения „ Edel Elite Supersoft" и Община Царево.


Холандската фирма дарява професионална спортна настилка за тенис на корт и професионален механизъм за обтягане на мрежа с комплект полиестерна мрежа, които възлизат на стойност 30 хил. лв. Цялата стойност на проекта е 60 124 лв. без ДДС. Общината ще участва в проекта със съфинансиране в размер на 30 124 лв. Обектът трябва да бъде изпълнен до 30 юни. Кортът на тенис игрището ще е единственият от такъв висок клас по цялото Черноморие.

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1343