На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

17 Март 12, 13:09 / Автор: Дарик Бургас
Странджа през детски очи
Дарик Бургас
Приключи  финалният кръг от конкурса за децата от ОУ „Св.св. Кирил и Методий" в град Ахтопол - „Странджа през моите очи", организиран от Българска Фондация Биоразнообразие (БФБ) и Дирекцията на ПП „Странджа".

Конкурса бе продължение на успешно преминалите полеви обучения и посещения в Природен парк „Странджа" за всички ученици от 1 до 8 клас на ОУ „Св.св.Кирил и Методий" - Ахтопол, проведени през месец октомври 2011 г. Той е и част от дейностите на Фондация Биоразнообразие през годините в Странджа в подкрепа на екологичното образование на децата, живеещи на тази територия.

Учебните пътувания и конкурсът се организират в рамките на проект „Сътрудничество за опазване на биоразнообразието и устойчиво местно развитие в Странджа планина", осъществяван от БФБ с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн чрез финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Всяко дете, участвало в конкурса, получи от организаторите еко-торбичка от плат с оригинални послания за Странджа, тефтерче и еко-химикал, а най-добрите бяха отличени с книжки, шапки, чаши. Специална награда - фотоапарат, получиха децата от Клуба по екология, а значка с надпис „Аз обичам Странджа" и лакомства имаше за всяко дете от училището. Организаторите благодариха за партньорството и съдействието и на г-жа Касабова, директор на училището.

Следващата седмица предстои финалният кръг на конкурса в Малко Търново с учениците от СОУ „Васил Левски".

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0935