На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

07 Ноември 12, 13:17 / Автор: Дияна Бедросян
Започна ремонта на пътя Царево – Ахтопол
dariknews.bg
Стартира цялостната рехабилитация на пътя между Царево и Ахтопол, която ще бъде изпълнена с технологията студено рециклиране. Успоредно с това ще се разшири и пътното платно с повече от метър. По същият начин бе извършено реновирането и на пътя Ахтопол - Синеморец. Участъкът е в много тежко състояние от години, въпреки интересът на туристи към селищата на юг от Царево.

„С рехабилитацията на отсечката ще бъде завършен изцяло пътят Царево - Резово, който не ремонтиран повече от 30г. и е жизнено важен за региона. Община Царево е най-морската община в България - 90% от жителите й живеят на морето. Този път прави достъпът до всяко едно населено място да бъде много бърз и много лесен. Всичко това се прави в една-единствена посока - туризъм", заяви Кметът на Община Царево инж.Георги Лапчев.

Пътят ще бъде напълно реконструиран благодарение на добрата координация между Община Царево, народни представители от региона и МРРБ.

Основната част от ремонта се очаква да приключи до края на месец декември, като участъка няма да се затваря. Ще се подменят всички еластични огради, вертикална и хоризонтална маркировка, ще се оправят съоръженията на реките, над които минава пътят. Контролът ще се осъществява от Областно пътно управление-Бургас.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6519