На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

31 Октомври 12, 10:23 / Автор: dariknews
7 821 000 лв. ще преобразяват Природен парк "Странджа"

7 821 000 лв. ще бъдат инвестирани в различни части на Природен парк „Странджа"  в рамките на проект, спечелен от екипа на парка.

За срок от 30 месеца ще бъде извършен основен ремонт на сградата на старото кметство в Ахтопол, където ще бъде разкрит информационно посетителски център. 

На територията на община Царево е планирано да бъдат открити ет туристически маршрута от брега на морето към планината - в землището на Резово, Варвара и Ахтопол.

Проектът ще даде възможност да бъдат създадени веломаршрути, да се изградят три дървени наблюдателни кули за птици при устието на на р.Велека и в защитената местност Силистар.

Предвижда се да бъдат ремонтирани 40 броя дървени маси с пейки, три оборудвани къта за отдих, да се ремонтират и възстановят 15 чешми, проектиране.

Проектът включва  изработване и монтиране на входни табла за парка, проектиране и монтиране на рекламни пана и изготвянето на аудио-пътеводители на български и английски за 5 маршрута предвижда още проектът.

Осигурени са средства за ремонт на съществуваща туристическа инфраструктура - 8 масивни заслони от камък и дърво, 10 дървени заслони, 4 огнища, 25 дървени маси и пейки и 10 информационни табели.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1661