На море в Ахтопол Ahtopol - Частни квартири, вили и семейни хотели, бунгала.

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(1985)
Квартири в Ахтопол
Инфо - Ахтопол / Ahtopol
Публикации Ахтопол
Фото Галерия Ахтопол
Времето в Ахтопол
Календар
Вицове Ахтопол
Видео Ахтопол
Връзки
За контакти


Ахтопол Новини Обяви Ахтопол - Форум Ахтопол - Снимки Ахтопол Анкети

Ахтопол Новини / Ахтопол

05 Септември 12, 14:27 / Автор: Дарик Бургас
Хиляди гласуваха в конкурса „Ахтопол – град на любовта”
С откриването на изложба, включваща над 50 фотографии, завърши последния етап от първото издание на фотоконкурса „Ахтопол - град на любовта". Експозицията беше открита лично от кмета на Община Царево

Георги Лапчев и кмета на Кметство гр. Ахтопол Атанас Желязков, който обяви и поздрави на място част от победителите в арт състезанието. Зам.-кметът на общината Васил Каридков също се включи в заключителния етап на конкурса, в който взеха участие около 300 снимки направени в района на морския град. Според регламента на състезанието авторските кадри се поместваха в специално създадената страница във Фейсбук - „Ахтопол - град на любовта". Там до 5-и септември включително протичаше гласуването за награда на публиката.

След изключително оспорвано гласуване първа награда на публиката отиде при Петя Георгиева, която получи почти 1000 „харесвания" в социалната мрежа. Младата дама спечели романтичен уикенд в бутиковия хотел „Агата бийч" на брега на морето. Най-големия хотелски комплекс в Ахтопол „Ескада" също предостави уикенд ваканция. От нея ще се възползват участниците с единствената черно-бяла снимка в конкурса - Георги Демирев и Цветана Найденова. Местната фирма „Неополис" ООД също предостави две уикенд ваканции в луксозен апартамент на брега на морето. Вечеря край вълните на ахтополския бряг за още три двойки пък осигуриха ресторантите „Музея", „Боруна" и „Свети Георги".

Най-атрактивните кадри от конкурса са подредени пред и в читалището на Ахтопол. „Изложбата ще бъде отворена за посетители цяла седмица, тъй като в града все още има гости и снимките предизвикват голям интерес", коментира кметът Атанас Желязков. По думите му арт състезанието ще се превърне в традиция, тъй като още от първото си издание привлече огромен брой участници и публика. Имената на всички спечелили награди са обявени в официалната страница на конкурса във Фейсбук.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1537